Termeni si Conditii

1. Site-ul bonusurifaradepunere.com.ro este un site de analize, informatii si recenzii ale cazinourilor online precum si a diverselor concursuri, promotii si reguli de joc,  o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive, precum si o comunitate a iubitorilor de jocuri de cazino online.

2. Toate informațiile, analizele, pronosticurile, strategiile de joc si recomandarile de pe site sunt recomandarile personale ale echipei Bonusuri Fara Depunere si reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori.

3. Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa Bonusuri Fara Depunere nu este responsabila pentru deciziile de pariere ale oricărui membru al comunitatii!

4. Bonusurifaradepunere.com.ro susține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! (www.jocresponsabil.ro,  www.gambleaware.co.uk, www.gamecare.org.uk)

NU RATA Concursurile si Promotiile zilnice!